Lomu i TV3

En Jonah Lomu a Barcelona, i els amics de TV3 i d’ Esport 3 sense donar-li cobertura, cosa que si ha fet TVE. La història té tela. Com pot ser que la televisió pública catalana ignori de forma flagrant el rugbi de casa nostra, i en canvi ens expliqui amb tot luxe de detalls com el senyor Mourinho avui ha dirigit la sessió d’entrenaments d’un club de fora com és el Real Madrid?

Tal i com diu un bon amic Sempre he dit que funciona millor com a TV pública TVE que TV3, deixant de banda nacionalismes i politica de confrontament.” Avui li he de donar tota la raó del món.

Tornant a la visita del mite dels All Black, he rescatat un parell de documents sobre la seva visita a Barcelona:

  • En primer lloc, us deixo amb el link del vídeo de Televisió Espanyola, emés durant el telenotícies del vespre, en horari de “prime time”. Si voleu veure’l, punxeu aquí!
  • I en segon lloc, us deixo amb un vídeo rescatat de Youtube. Que el gaudiu!

PD: Aquest cap de setmana tenim sis nacions! Visca! Dissabte veurem un interessant Itàlia-França a les 15.00, i un gran Irlanda-Gal·les a les 18.00. Per acabar la jornada, Anglaterra rebrà al XV del Card a Twickenham diumenge a les 16.00.

3 comentaris

Filed under Catalunya, llegendes

3 responses to “Lomu i TV3

  1. XAC

    Avui l’amic Raül Llimós ha radiat una entrevista que li va fer la setmana passada.

  2. Si, la he escoltat. Això de preguntar-li pel futbol….aaiiii! Però molt bé, el Llimós és dels pocs periodistes catalans que li fan ressó al rugbi.

  3. XAC

    és dels pocs. Li agradia poder parlar-ne més, però l’audiència és l’audiència. De tota manera, si no fos per ell i algun més, el rugby no tindria ni mig minut ni una línea als mitjans. I mira que és un esport fantàstic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s