James Hook fitxa per la USAP

La USAP ha contractat a James Hook, un dels cracks de la selecció de Gal·les, i que estava jugant a l’equip dels Ospreys de cara a la propera temporada 2011-2012. Normalment en Hook juga de 15, però crec que a la USAP aquest lloc està molt ben cobert i de forma molt merescuda pel català Jerome Porical, qui està completant una gran temporada com arrier dels del Rosselló, i que ja està trucant a les portes del XV del Gall.

En James Hook, un dels millors tres quarts europeus tindrà feina per fer-se amb un lloc al XV inicial.

En Hook ( que té només 25 anys d’edat) pot jugar també de 12 o de 13, però els centres enguany estan molt ben flanquejats per la connexió Marty-Mermoz, que els darrers partits està mostrant-se força regular.

Jo m’inclino a pensar que en Hook pot treure-li el lloc a en Laharrague a l’obertura dels de Perpinyà. El 10 és una figura que aquest any està una mica fluixa (no sóc massa fan de’n Nico ni de’n Edmons) i en Hook pot arribar a compenetrar-se molt bé amb en David Melé, formant una línia de tres quarts temible, d’ensomni: Melé (o Cazenave)-Hook- Mermoz-Marty-Porical.Una darrera apreciació: en Gilles Bosch apreta molt fort per fer-se un lloc a la USAP, així que no convé que en Hook s’adormi.

Segur que en Jaques Brunel sabrà gestionar la ubicació del crack gal·lès. En un altre ordre de coses, la USAP juga aquest vespre contra l’Stade Tolousain. Gran partit a l’Aimé Giral. (De fet, estic plantejant-me no anar a entrenar per veure’l…)

2 comentaris

Filed under USAP

2 responses to “James Hook fitxa per la USAP

  1. El vaig poder veure al VI Nacions i en aquell moment que ja estava confirmat el fixatge, vaig pensar que era una gran notícia. A veure si és l´espurna perquè l´USAP estigui més fina l´any que ve. En quan a l´actual temporada, no sé si entrarem als playoff i si ho fem, quines opcions li dones?
    Salutacions.

  2. Brrr bona pregunta Narcís…. aquesta temporada al Top 14 si entrem als play-off ja serà tot una gesta (tenint en compte el nefast inici de temporada).

    La Heineken Cup és un altre història. Penso que amb sort a l’Olímpic Lluís Companys, podem fer mal a Europa (sobretot pensant que Biarritz i Tolosue s’enfronten a Anoeta i un dels dos queda fora, Leicester està una mica per sota i Leinster fora de casa no fa tanta por).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s